Totaal Service: Onze Producten

Voor de volgende werkzaamheden en producten kunt u ook bij ons terecht:

  • Scheel Autofauteuils: Stukken beter zitten? Haans Autoschades is officieel dealer van Scheel autofauteuils. Deze stoelen zijn geschikt voor alle type auto's, en zorgen voor een betere ondersteuning van uw rug en benen.
  • Ruiten graveren: Om diefstal tegen te gaan ‘etsen' wij kosteloos het kenteken van uw auto in de autoruiten. Diefstal van uw auto is zo minder aantrekkelijk omdat uw kentekennummer op de ruiten onuitwisbaar is.
  • Uitdeuken zonder spuiten: ‘Putjes' in de lak van uw auto kunnen in sommige gevallen hersteld worden zonder de lak opnieuw te spuiten. Of deze herstelmethode ook voor dat kleine deukje in uw auto werkt? Laat u informeren door onze medewerkers!
  • Ruiten Service: Ook voor uw ruitschades kunt u bij Haans terecht. Indien mogelijk voeren wij een ruitreparatie uit. Is uw ruit gescheurd, dan plaatsen wij voor u een nieuwe ruit. Ook voor het (licht of donker) blinderen van uw autoruiten kunt u bij ons een offerte laten maken. Vraag naar onze voorwaarden omtrent ruitschade!
  • Schade Expertise: Heeft u een rapport nodig met daarin gespecificeerd wat de schade aan uw auto is? Ook voor een dergelijk ‘taxatie' of expertise rapport bent u welkom op ons bedrijf.
  • Gebruikte onderdelen: Wordt schadeherstel toch wat duur voor uw oudere jonge auto? Misschien is het voor u interessant om met een aantal gebruikte onderdelen toch uw auto te laten repareren. Niet alleen zijn deze onderdelen prima geschikt voor een tweede leven, ook geven wij u onze gebruikelijke garantie op het schadeherstel!