Geen Casco? Zelf geen schuld? Wel schade!

Schade maar zelf geen schuld? In dit geval moet de schade verhaalt worden op de tegenpartij.

Als u een (voertuigen) rechtsbijstand verzekering hebt, dan is het raadzaam om in overleg met uw verzekering een Expertise afspraak te maken bij Haans Autoschades. Ook uw tussenpersoon kan in veel gevallen een expert voor u inschakelen. Als u echter geen rechtsbijstand verzekering of tussenpersoon hebt, dan kunt u een expert aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

Vergeet niet uw autopapieren Deel I en II mee te nemen!

Op de dag van expertise kan de expert vanaf 08.30u uw auto komen bekijken. Samen met de expert stelt Haans dan de zichtbare schade aan uw auto vast.

Vergeet niet uw autopapieren Deel I en II mee te nemen!

In de meeste gevallen kost een dergelijke expertise 85 euro. Als u een rechtsbijstand verzekering hebt bij Achmea, dan vragen wij 35 euro voor de expertise.

Omdat Haans Autoschades in de meeste gevallen niet rechtstreeks kan samenwerken met de verzekering van de tegenpartij, moet u dan een aantal weken wachten voordat het schadebedrag aan uzelf wordt uitgekeerd.

De expertisekosten krijgt u terug als u een afspraak maakt voor reparatie. Mocht u meteen na expertise een afspraak maken, en het schadebedrag ‘voorschieten' dan berekenen wij geen expertisekosten.